Clinica MACTA a împlinit 12 ani

clinica macta
Clinica Macta

Clinica MACTA, un proiect inițiat de prof. univ. dr. Octavian Dumitru UNC, a împlinit 12 ani.

Cu această ocazie, acesta mulțumește celor care i-au fost alături în tot în proiectul Clinica Macta.

„În urmă cu 12 ani inițiam un proiect numit MACTA.
Ştiu că puteam face mai mult, mai bine, mai…
Eu le mulțumesc tuturor celor care au fost lângă mine în acest timp și care au constituit o echipă extraordinară!
Le mulțumesc din tot sufletul pentru ceea ce am făcut împreună pentru că numai datorită lor a fost posibilă împlinirea!
Pentru tot ce nu a fost mulțumitor pentru pacienți îmi asum responsabilitatea!
Tuturor pacienților care au avut încredere în noi dar şi tuturor celorlalți, vă dorim SĂNĂTATE!
Pentru MACTA,

LA MULȚI ANI! 🍷⚘❤”

Prof. dr. Unc Octavian Dumitru
 Prof. dr. Unc Octavian Dumitru clinica macta
Prof. univ. dr. Octavian Dumitru UNC

Clinica de Chirurgie MACTA a fost inaugurată în 9 noiembrie 2006 când, în condiții de pionerat absolut, organizatoric și funcțional, în Constanța, în cadrul societății Medical Analysis SRL Constanța, profesorul Octavian Dumitru Unc a deschis calea unităților medicale cu profil chirurgical din aria dobrogeană, asumându-și riscurile și responsabilitatea practicării chirurgiei în sistem privat.

Pe data de 17 februarie 2007 se realiza prima intervenție chirurgicală, timpul scurs de la inaugurarea clinicii la primul pacient fiind explicat prin faptul că atât echipa managerială a clinicii MACTA cât și structurile sanitare ce trebuiau să avizeze funcționarea instituției erau la primii pași pe acest teren.

De atunci, s-au efectuat peste 5000 de operații din toată gama sancțiunilor și a patologiei chirurgicale deși profilul și structurarea clinicii sunt pentru „one day surgery”; solicitările pacienților și echipa chirurgicală cu multiple valențe terapeutice , au determinat și au permis adaptarea la tipul  operațiilor, numărul acestora, organizarea programului de funcționare și nu în ultimul rând, satisfacerea tuturor pacienților.

Detalii puteți obține pe site-ul clinicii, AICI.

Sursă foto: http://www.medicalanalysis.ro/


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cât plătește Primăria Năvodari pentru verificarea centralelor termice din Centrul de Afaceri Marea Neagră

sâm feb. 16 , 2019
Primăria Năvodari plătește 57.600 de lei pentru verificarea centralelor termice din Centrul de Afaceri Marea Neagră. Prețul include numai servicii de mentenanță, nu și valoarea eventualelor materiale necesare reparațiilor. Primăria Năvodari a achiziționat acest serviciu prin atribuire directă. Firma care a primit contractul se obligă să asigure servicii de mentenanță […]

V-ar putea interesa și: