Clipul despre România cu peste 15.000.000 de vizualizări

cyprien

Un clip despre România, realizat de Cyprien, un cunoscut vloger francez, a ajuns la peste 15.000.000 de vizualizări.

E drept, a fost postat în octombrie 2014, dar este încă de actualitate și merită urmărit. Durează 4,42 minute.

Atenție însă, conține limbaj licențios.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Conducerea PNȚCD Constanța l-a comemorat pe Iuliu Maniu. Un preot a propus canonizarea acestuia. FOTO. VIDEO

sâm feb. 6 , 2016
Conducerea PNȚCD Constanța a participat, astăzi, în Sighetul Marmației, la evenimentele prilejuite de comemorarea a 63 de ani de la moartea lui Iuliu Maniu. Delegația din Constanța a fost condusă de Tudorel Chesoi, președinte PNȚCD Constanța și vicepreședinte la nivel național al partidului, Dan Duda, vicepreședinte PNȚCD Constanța, și Petrică […]

V-ar putea interesa și: