Club Sportiv Medgidia a început cu dreptul noul campionat

Handbaliștii de la Clubul Sportiv Medgidia au pășit cu dreptul în noul campionat și au învins-o cu 27-23 pe CS Politehnica Iași.

Medgidia a condus ostilitățile de la un capăt la altul intrând și la pauză în avantaj, scor 18-13.

A doua repriză a mers în aceeași direcție pentru băieții lui Adrian Georgescu și Ionuț Deli-Iorga, care au încheiat meciul inaugural cu 27-23, aducând prima victorie din campionat în fața propriilor suporteri.

Sunteți așteptați în sală pentru a susține echipa!


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Țara care a limitat viteza în orașe la 32 km pe oră

Dum sept. 17 , 2023
Începând de astăzi, limita de viteză în majoritatea zonelor urbane din Țara Galilor este de 20 de mile pe oră, adică 32 km/oră. Până azi a fost 30 de mile, adică 48 km/oră, dar guvernul a decis să o reducă. Acesta a argumentat decizia citând un studiu care spune că, […]

V-ar putea interesa și: