Clubul Sportiv Medgidia a dat o campioană la „Cupa Internațională Delta Dunării”

Clubul Sportiv Medgidia a dat o campioană la „Cupa Internațională Delta Dunării”

Mihaela Munteanu, legitimată la Clubul Sportiv Medgidia, a devenit campioană la “Cupa Internațională Delta Dunării” la înot sportiv, de la Tulcea, după ce a câștigat toate cele 5 probe ale competiției. Mihaela a reușit această performanță dintr-un total de aproximativ 150 de înotători, proveniți de la 11 cluburi din țară.

Daria Badea și Anica Amalia au venit tare din spate, făcând o echipă foarte bună la ștafetă, adjudecându-și medalia de bronz.

Medgidia a fost reprezentantă de Mihaela Munteanu, Daria Badea, Flavia Bălăceanu, Anica Amalia și Adelina Corhan. Toate sportivele au dat dovadă de un spirit extraordinar de competiție, reușind să se claseze pe primele 10 poziții.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Accident rutier cu șase victime în Agigea

mie iul. 20 , 2022
Un accident cu șase victime s-a produs miercuri dimineață în Agigea, pe strada Principală, aproape de sensul giratoriu spre Eforie. În accident au fost implicate două autoturisme și un TIR. „În accident au fost implicate 6 persoane, dintre care 2 cu atac de panica, asistate de SAJ, dar care refuza […]

V-ar putea interesa și: