Clubul Sportiv Medgidia organizează un concurs de pescuit

Clubul Sportiv Medgidia vă invită pe 2 IULIE la cel mai nou concurs de PESCUIT al verii!

Acum ai ocazia să-ți arăți abilitățile de mare pescar chiar la tine în oraș!

Regulamentul îți permite să participi cu maxim 2 lansete și o undiță fixă pentru a lua parte la concurs și să ai un permis valabil de pescuit pe anul 2022. Inscrierile încep în perioada 23-30 iunie!

Competiția va avea loc pe cele două faleze ale Canalului Navigabil Dunăre-Mare Neagră din Medgidia, de la pod până în zona gării .

CSM pune la bătaie multe premii interesante și garantează un concurs pe cinste!

Inscrierile se fac la sediul CS Medgidia sau la numărul de telefon 0799073815.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

A murit sora lui Dan Spătaru. Era profesoară în Medgidia

mar iun. 21 , 2022
Anca Nicola, profesor de Limba și literatura română al Liceului Teoretic „Nicolae Bălcescu” din Medgidia, s-a stins din viață. „Doamna profesoară Anca Nicola (Puica) a incetat din viață! Condoleanțe familiei si Dumnezeu să o odihnească în pace!, este mesajul afișat pe pagina de socializare a PROMOȚIEI 1985 LICEUL NICOLAE BĂLCESCU MEDGIDIA.” „A […]
ion uțanu

V-ar putea interesa și: