Cluj-Napoca a interzis centralele individuale de apartament

Consiliul Local al municipiului Cluj-Napoca a interzis, în cadrul ședinței ordinare de ieri, montarea instalațiilor individuale de încălzire în clădirile noi cu mai mult de șase unități locative.

„Astfel, dezvoltatorii imobiliari au de ales între a instala o singură centrală comună în noile blocuri, sau racordarea lor la sistemul de termoficare centralizat, soluții care vor reduce considerabil emisiile poluante ale acestor clădiri.”, a precizat Ministerul Mediului.

„Pe această cale îl felicit, din nou, pe primarul Clujului, Emil Boc, pentru această inițiativă curajoasă și binevenită. Obiectivul nostru este îmbunătățirea calității aerului și, astfel, a calității vieții populației, precum și protejarea sănătății oamenilor. Sunt convins că, dacă găsim parteneri în autoritățile locale, împreună putem acționa mult mai eficient.” 

Ministrul Mediului, Tánczos Barna

Mai multe știri din domeniul imobiliar puteți citi AICI.

Zen Residence
energia residence

One thought on “Cluj-Napoca a interzis centralele individuale de apartament

  1. Inca odata se dovedeste ca acest oras are specialisti adevarati si nu banuiti (cu lucrari plagiate si diplome cumparate la tejghea )….Poluarea acestor centrale are si efectul pozitiv ca ucid incet si bine chiar si pe idiotii care au facut posibila invadarea romaniei cu aceste bombe toxice .

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Peste 300 de cazuri noi de covid în Constanța

Wed Jan 19 , 2022
Prefectura Constanța a anunțat că incidența în municipiul Constanța a depășit, pe 19 ianuarie, pragul de 8 cazuri la mia de locuitori. Asta înseamnă 2.495 de cazuri. Ieri a fost de 7,1, ceea ce înseamnă 2.194 de cazuri, adică mai puțin cu 301 decât azi. Detalii despre fiecare localitate în […]
covid