Cluj-Napoca: Vinerea Verde continuă în 2023 pentru încurajarea utilizării transportului public din municipiu

În acest an, Primăria Cluj-Napoca, în parteneriat cu Compania de Transport Public, continuă politica publică implementată în municipiul Cluj-Napoca începând cu anul 2021 sub numele de „Vinerea Verde”.

Astfel, în fiecare zi de vineri clujenii și turiștii pot circula gratuit pe toate liniile urbane, indiferent de mijlocul de transport în comun.

Obiectivul programului este de a încuraja utilizarea mijloacelor de transport în comun, respectiv de a promova mijloacele de mobilitate urbană alternative.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Iulian a murit la doar 25 de ani după o banală apendicită

vin ian. 13 , 2023
Tragedie în Mangalia. Iulian Grigore a murit la doar 25 de ani după o banală apendicită. Tânărul a mers pe data de 17 decembrie la spitalul din Mangalia cu dureri mari de burtă. Medicii i-au spus că are enterocolită și l-au trimis acasă, cu tratament. A doua zi, a revenit, […]

V-ar putea interesa și: