CLUJ O nouă parcare de cartier, cu parc și loc de joacă

Parcare are 379 de locuri pentru mașini, 60 pentru biciclete, spații pentru încărcarea automobilelor electrice

În Cluj-Napoca se construiește o nouă parcare de cartier, care va avea lângă un parc, dar și un loc de joacă.

„Împreună cu colegii mei am dat azi „o mână de ajutor” la montarea gazonului rulant din parcul adiacent parkingului Primăverii 20. Parkingul cu 379 locuri de parcare este finalizat și va fi dat în folosință în perioada următoare.În zona limitrofă parkingului amenajăm un mic parc pe o suprafață de 4.000 mp. Aici va fi montat gazon rulant pe o suprafață de 2.424 mp, întreținut prin utilizarea unui sistem modern de irigații.”, a anunțat primarul Emil Boc.

Lucrările la acest parc includ și plantarea a 55 arbori cu balot, amenajarea unui loc de joacă pentru copii, dar și zonă de fitness cu aparate instalate pe dale din granule de cauciuc.

Alte detalii despre proiect: 9 aparate de fitness, 2 mese de ping-pong, 2 mese de șah cu băncuțe, 22 băncuțe, 1 masă cu băncuțe.

Valoarea totală pentru amenajarea zonei de agrement, anexă a parkingului Primăverii 20, este de 499.048,54 lei fără TVA.

Noul parking are 16 locuri dedicate persoanelor cu dizabilități și 4 locuri de parcare pentru motociclete/mopede. Pe lângă acestea, există și 60 locuri amenajate pentru biciclete (rastel mobil), dar și stații de încărcare pentru mașini electrice.

Citește și: De ce e Cluj-Napoca altfel FOTO VIDEO

Foto: Facebook/Primăria Cluj-Napoca


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

În Grecia nu se va mai intra decât cu test molecular negativ pentru Covid-19

joi aug. 13 , 2020
Autoritățile din Grecia au actualizat o serie de condiţii de intrare pe teritoriul Greciei, a anunțat Ministerul Afacerilor Externe. Astfel, începând cu data de 17 august, măsura prezentării unui test molecular negativ pentru infecţia cu SARS-CoV-2, prelevat cu 72 ore înainte de momentul intrării pe teritoriul Republicii Elene, se va […]
grecia turist granita

V-ar putea interesa și: