CMSN a actualizat tarifele și programul

microrezervatie-constanta-12_crop

Complexul Muzeal de Științe ale Naturii (CMSN) a actualizat programul, dar și tarifele în extrasezon. Prețuril sunt excelente pentru vizitatorii din județ, dar și pentru turiștii care încă mai aleg orașul de la malul mării pentru scurte vacanțe.

Trebuie precizat faptul că intervalul de vizitare al oricărei secții din cadrul Complexului Muzeal s-a modificat în luna octombrie, miscșorându-se. Spre exemplu, secția Microrzervație se închide în asceastă lună de toamnă la ora 16.00, iar în luna august se închidea la ora 20.00.

Prin urmare, programul pentru secția Microrezervație, în luna octombrie a.c. este următorul:

Microrezervație și Păsări Exotice

    Luni-Duminică: 09:30 – 16:00

    Ultimul bilet se vinde la: 15:30

De precizat este faptul că, în cazul în care vă achiziționați bilet la secția Delfinariu, aveți acces gratuit la Microrezervație.

Taxa access Microrezervație și Păsări Exotice

    Tarif Adulți 12.00lei

    Tarif Însoțitor (0-18 ani) 8.00lei

    Elevi/Studenți 3.00lei

    Abonament Dendrologic Micro 200.00lei/an + TVA

    Copii până la 7 ani gratuit


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Noi în fața cui am îngenunchea?

vin oct. 14 , 2022
O coloană de mașini trece cu viteză mică și sirenele pornite pe șosea. Nu o depășește nimeni. Pe sensul opus, toate mașinile sunt oprite sau opresc. Toate. Oamenii se dau jos din ele și îngenunchează ca la comandă. Nu contează că sunt bărbați, femei, tineri, bătrâni. O forță invizibilă îi […]
cristian hagi

V-ar putea interesa și: