CMSN a asigurat delfinii. Cât a costat

Complexul Muzeal de Științe ale Naturii (CMSN) Constanța a atribuit, în cursul lunii noiembrie 2022, prin achiziție directă, contractul de prestări servicii pentru asigurarea celor doi delfini, Ni Ni și Chen Chen.

Firma câștigătoare este Daw Management – Broker de Asigurări SRL.

Valoarea este de 105.000,00 de lei, fără TVA, adică 21.247,32 de euro.

Iulian Călin, directorul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța, a declarat că cei doi delfini vor fi asigurați pentru orice risc.

„Noi am tot sondat piaţa, din păcate este o sigură firmă de asigurare care efectuează astfel de servicii în România și, drept urmare, am încheiat contractul. Astfel, cei doi delfini ai noștri, Ni-Ni și Chen-Chen, vor fi asigurați pentru orice”, a declarat managerul CMSN Constanța, Iulian Călin.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Incendiu la o fabrică de mobilă din Constanța

mie nov. 30 , 2022
Pompierii au fost anunțați, miercuri seară, că un incendiu a izbucnit la o fabrică de mobilă din Constanța. Apelul a indicat strada Veniamin Costache nr 79 din cartierul Viile Noi. Din primele informații primite de la fața locului, arde rumeguș pe o suprafață de câțiva metri pătrați. Pompierii au ajuns […]
pompieri isu incendiu

V-ar putea interesa și: