CMSN caută colaborări în domeniul educațional. Aveți lei de mare?

lei de mare

Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța caută colaborări în domeniul educațional pentru a prezenta reprezentații cu animale publicului vizitator.

„În acest sens ne exprimăm dorința de a colabora cu un expozant cu lei de mare, californieni, africani sau sud-americani pentru care oferim suport logistic, bazin cu 300 locuri pe gradene.”, au precizat reprezentanții CMSN.

Ofertele se pot trimite la sediul instituției sau pe office@delfinariu.ro.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

La Constanța, PMP nu mai există

vin apr. 5 , 2019
La Constanța, PMP nu mai există! Aceasta este concluzia consilierului județean Marian Crușoveanu, PNL. Concluzie pe care a exemplificat-o elocvent. Politicianul se întreabă și cum suportă Traian Băsescu alianța dintre PMP și PSD din Constanța fără să ia nicio măsură. Iată ce spune. „Este bine ca fiecare dintre dumneavoastră să […]

V-ar putea interesa și: