CMSN organizează un workshop pentru a serba Ziua Internațională a Mării Negre

delfinariu cmsn

În fiecare an, la sfârşitul de lunii octombrie, comunitatea statelor maritime, cu deschidere la drumurile fără de pulbere ale universului albastru, sărbătoreşte ZIUA INTERNAŢIONALǍ A MǍRII NEGRE, mare la care ROMÂNIA este stat maritime suveran.

Cu această ocazie, Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța organizează workshopul „MAREA NEAGRĂ LA RĂSCRUCE DE DRUMURI: PROBLEMATICI ŞI POLITICI ACTUALE”, eveniment cuprins în seria de manifestări închinate sărbătoririi din acest an.

Workshopul va avea loc marți, 31.10.2017, la ora 11.00, la sala de conferinţe „Ing. Marcel STANCIU” din incinta Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii (Delfinariu), Bv. Mamaia, no.255 – Constanța.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

FOTO. Curcubeu spectaculos pe cerul Constanței

lun oct. 30 , 2017
Un curcubeu spectaculos a apărut, luni după-amiază, pe cerul orașului Constanța. Nu a durat mult și a fost însoțit de o ploaie rece. Curcubeul este un fenomen optic și meteorologic atmosferic care se manifestă prin apariția pe cer a unui spectru de forma unui arc colorat atunci când lumina soarelui […]
curcubeu

V-ar putea interesa și: