CMSN participă, în premieră, la Târgul de Turism ”Vacanța”. Ce premii puteți câștiga la tombolă. VIDEO

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA) şi Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT), organizează, în perioada 10 – 12 martie, ediția a X-a a Târgului de Turism „VACANȚA” Constanța,  cel mai mare eveniment de profil din zonă în domeniul promovării turismului.

Târgul se desfășoară la centrul comercial VIVO! Constanța pe o suprafață de 130 mp  și reunește peste 25 de expozanți din care doi expozanți sunt din Bulgaria (fiind la a doua participare).

Printre participanți se numără, în premieră, și Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța, care are un stand propriu. Ce puteți vedea aici vă spun reprezentantele CMSN.

Organizatorii spun că toți care vizitează târgul vor avea parte de oferte speciale, disponibile doar în perioada târgului, oferte de tip Early Booking pentru vacanța de Pasti si de vara 2017. De asemenea, duminică, ora 19:00 va avea loc TOMBOLA evenimentului la care vor putea participa toți vizitatorii târgului de turism.

Premiile oferite la tombola târgului sunt:

  • Blue Air oferă un bilet de avion dus întors către una din destinaţiile Bruxelles, Milano, Paris sau Roma operate de Blue Air din Constanţa
  • EXPOLITORAL TURISM – oferă 2 nopti de cazare si transport cu autocarul in perioada 22 – 24.09.2017 Veliko Tarnovo Bulgaria, programul “Rapsodie de toamna”
  • Asociația Descoperă STRAJA – Pensiunea Daiana – oferă 2 nopţi cazare, cameră dublă, mic dejun inclus.
  • Asociația Descoperă STRAJA – Vila Alpin – oferă 2 nopţi cazare, cameră dublă, mic dejun inclus.
  • Asociația Descoperă STRAJA – Cabana Edelweiss – oferă 2 nopţi cazare, cameră dublă, mic dejun inclus.
  • Sunny Castle **** Bulgaria oferă în luna mai 2017, 2 nopti de cazare all inclusive cu acces la SPA pentru 2 persoane.
  • Complex „Izvora *** ” Bulgaria oferă în luna mai 2017, 2 nopţi de cazare pentru 2 persoane.
  • Icar Tours oferă transfer la şi de la aeroportul Otopeni, cu Direct Aeroport valabil în 2017 pentru 2 persoane
  • CFR Călători Constanţa oferă un  set cadou personalizat cu sigla CFR Călători.

Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se taie cablurile de pe bulevardul Ferdinand. Programul pentru săptămâna viitoare

vin mart. 10 , 2017
Operatorii de cablu tv, telefonie și internet au demarat, astăzi, lucrările de tăiere a cablurilor aeriene de pe Bd. Ferdinand, tronsonul cuprins între Str. Mircea cel Bătrân și Str. Răscoala din 1907, a anunțat Primăria Constanța. Săptămâna viitoare, lucrările vor continua pe tronsonul cuprins între Str. Răscoala 1907 și Str. […]

V-ar putea interesa și: