CMSN, un refugiu în fața caniculei

În Constanța urmează două zile caniculare. Microrezervația din cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii este un bun refugiu. Aceasta vă așteaptă să o vizitați de luni până duminică, între orele 09.00 și 21.00.

Biletele se vând de luni până duminică, între orele 09:00 – 19:00.

TARIFE*:

Adulți 8 lei
Elevi/Studenți 2 lei
Abonament Dendrologic Micro 210 lei
Copii până la 7 ani gratuit

De asemenea, dacă ajungeți la microrezervație, puteți vizita și reprezentațiile delfinilor și leilor de mare.

Program DEMONSTRAȚII:

Delfini: Luni-Duminică: 11:00, 15:00 și 17:00

Leii de mare: Luni-Duminică: 12:00 și 16:00

TARIFE:

Delfinariu:
Adulți 40 lei
Elevi/Studenți* 10 lei
Copii până la 7 ani gratuit

Elevii, studenții și copii de peste 7 ani beneficiază de o reducere cu 75% din costul unui bilet întreg, accesul făcându-se în baza oricăror acte doveditoare.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Coronavirus în Constanța: număr de cazuri, internări, decese, amenzi

mar iul. 28 , 2020
De la debutul pandemiei cu noul coronavirus, la nivelul județului Constanța au fost confirmate 845 de persoane infectate cu SARS-CoV-2. Până în prezent, 29 de persoane au decedat din rândul celor pozitivate, iar 587 de pacienți au fost declarați vindecați (din Constanța și alte județe), a anunțat Prefectura Constanța. În […]
O imagine microscopică a SARC CoV- 2, virusul care cauzează Covid 19. Foto: Associated Press via Los Angeles Times

V-ar putea interesa și: