CMSN vrea să închirieze un spectacol de lei de mare

Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța a anunțat că dorește să închirieze un spectacol cu lei de mare pentru acest sezon estival.

Astfel, spectacolul trebuie să fie vorba de cel puțin doi lei de mare, care să aibă un coordonator, iar animalele trebuie să aibă un anumit nivel de pregătire, să nu fie agresive și să nu aibă comportament de circ.

Contractul va fi doar pentru lunile iulie și august. Vor fi  două sau trei demonstrații pe zi cu o durată minimă de 30 de minute, care va include și prezentarea educațională de la început.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cum s-a produs accidentul în care au murit două persoane. Unul din șoferi depășea mai multe mașini

vin iun. 12 , 2020
Astăzi, în jurul orei 17.45, s-a produs un accident rutier în urma căruia două persoane au murit. Polițiștii constănțeni spun că „un bărbat de 47 de ani a condus un autoturism pe DN3, dinspre Constanța către Cobadin și, ajungând la km. 228, s-a angajat în depășirea mai multor autoturisme, moment […]

V-ar putea interesa și: