CMSN vrea să planteze o mie de arbori VIDEO

Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța vrea să planteze o mie de arbori, a anunțat directorul Adrian Bîlbă.

„Situat între Constanța și Mamaia, parcul dendrologic al Complexului Muzeal de Științe ale Naturii poate fi considerat un filtru al vânturilor dominante din nord-est – cele care aduc deseori pulberi de pe plajă sau din numeroasele proiecte imobiliare din stațiune.”, a spus acesta.

În prezent, în microrezervație sunt 16 specii de arbori.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Zi neagră în spitalele și clinicile din Constanța: în 24 de ore s-au îmbolnăvit de Covid-19 10 medici, 19 asistenți medicali și 17 persoane din rândul personalului auxiliar

joi nov. 5 , 2020
În ultimele 24 de ore, s-au îmbolnăvit de Covid-19, numai în județul Constanța, 10 medici, 19 asistenți medicali și 17 persoane din rândul personalului auxiliar. În total, 46 de persoane din spitalele și clinicile din județul Constanța. Asta înseamnă circa 10% din totalul îmbolnăvirilor de la începutul epidemiei până în […]
coronavirus

V-ar putea interesa și: