CNAIR a început „Operațiunea Șurubul”. A verificat 35.000 de bucăți de pe podul de la Brăila

Podul suspendat peste Dunăre de la Brăila, inaugurat cu mare fast de politicieni, are probleme. Un trecător mai curios a vrut să vadă cât de bine sunt prinse șuruburile care ar trebui să prindă balustrada. Omul a descoperit că unele șuruburi sunt doar de formă, iar altele se desfac simplu cu mâna. „ Nimic nu-i strâns. E făcut la fantezie!“, concluzionează omul.

CNAIR a anunțat că echipele constructorului italian Webuild au verificat astăzi 35.000 din cele 100.000 de șuruburi ale parapetului montat pe pod.

„Dintre acestea au fost identificate aproximativ 70 de șuruburi slăbite.”, a anunțat CNAIR.

Mâine va continua verificarea celorlalte șuruburi pentru a ne asigura că toate sunt strânse conform normativelor tehnice.

Operațiunea este supravegheată de responsabilii cu implementarea contractului din cadrul CNAIR.

Directorul General al CNAIR, Cristian Pistol, le-a cerut din nou constructorilor podului suspendat peste Dunăre de la Brăila să ia în serios contractul și să se asigure că lucrările sunt executate profesionist.

El le-a atras atenția că podul va fi recepționat doar dacă va respecta standardele de calitate prevăzute în contractul încheiat cu CNAIR.

Directorul general al CNAIR a precizat că acele lucrări care nu respectă standardele de calitate trebuie să fie remediate pe cheltuiala constructorului.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

One thought on “CNAIR a început „Operațiunea Șurubul”. A verificat 35.000 de bucăți de pe podul de la Brăila

  1. Cred ca constructorul a facut un „pod în levitație” in loc de „pod obanat” iar cnair nu s-a prins.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Nouă măsuri pentru a lupta împotriva consumului de droguri

joi aug. 31 , 2023
În contextul ultimilor întâmplări din România, evenimente ce au ca laitmotiv consumul de droguri, asistăm la o dezbatere publică intensă și la o încercarea de a „îndulci” prin măsuri legislative combaterea consumului și a traficului de droguri. „Se vorbește de noi reglementări în școli, prin introducerea testelor antidrog în rândul elevilor, […]

V-ar putea interesa și: