CNAIR pune la bătaie 116 milioane lei pentru reabilitarea podurilor de la Fetești și Cernavodă

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a lansat o licitaţie de 116 milioane lei (24,3 milioane euro), fără TVA, pentru reabilitarea podurilor de la Feteşti şi Cernavodă, situate pe Autostrada A2.

Potrivit unui anunţ publicat pe platfoma SICAP, licitaţia vizează realizarea lucrărilor de reabilitare a podului peste braţul Borcea, lângă Feteşti, situat pe Autostrada A2, la km 149+680 (Lot 1) si realizarea lucrărilor de reabilitare a podului de la Cernavoda, situat pe Autostrada A2, la km 157+600 (Lot 2).

Podurile se află într-o stare proastă de mai mulți ani de zile, așa cum se poate vedea din imaginile de mai jos.

Ofertantul trebuie să demonstreze că cifra de afaceri anuală totală, pentru fiecare din exerciţiile financiare aferente anilor 2016, 2017 si 2018, a fost de minimum 22 milioane lei pentru lotul 1 şi 19 milioane lei pentru lotul 2.

Pentru fiecare lot in parte, ofertantul trebuie să demonstreze că a finalizat, în ultimii 5 ani, lucrări de infrastructură în valoare cumulată de minimum 55 milioane lei pentru lotul 1 şi 46 milioane lei pentru lotul 2.

Tipul procedurii este licitaţie deschisă, iar termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 18 noiembrie.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

FOTO Canotorii români au câștigat 15 medalii la Balcaniada de la Belgrad

Mon Sep 16 , 2019
România a câștigat 15 medalii la Balcaniada de Juniori I și II de la Belgrad, dintre care 7 de aur. Canotorii români au strâns 41 de puncte și plasează România pe locul 3 la națiuni, după Turcia și Grecia.  La doar o săptămână dupa ce lotul de tineret câștiga 8 […]