CNAPM Constanța vrea să plătească un milion de lei pentru revizia, întreținerea și reparația autovehiculelor

port constanta sediu cnapmc apc gara maritima_crop_crop

Compania Națională Administrația Porturilor Maritime Constanța organizează o licitație pentru contractarea serviciilor de revizii, întreținere și reparații pentru autovehicule.

Obiectul contractului este efectuarea reviziilor și reparațiilor la un număr de 95 de autovehicule de diverse tipuri si categorii in ateliere autorizate RAR.

Termenul-limita pana la care ofertantul poate sa adreseze solicitarile de clarificari sau informatii suplimentare in legatura cu documentatia de atribuire este de 8 zile inainte de data limita de depunere a ofertelor. La solicitarile adresate dupa acest termen entitatea contractanta nu va raspunde. Termenul in care entitatea contractanta va raspunde la solicitarile de clarificari sau informatii suplimentare in legatura cu documentatia de atribuire este a 5-a zi inainte de termenul stabilit pentru depunerea ofertelor.

Valoarea totala estimata este de 1.000.000 de lei.

Citește și: Cât de scump este să întreții iarba de la centrala nucleară Cernavodă

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Senatorul Tit Liviu Brăiloiu: „Pe 6 decembrie avem marea oportunitate să instalăm la cârma României un guvern pentru toți românii!”

Fri Dec 4 , 2020
Senatorul Tit Liviu Brăiloiu, candidat PSD Constanța pentru un nou mandat în Senatul Parlamentului, a făcut o analiză a ultimelor mișcări făcute de reprezentanții actualei puteri politice din România. În opinia senatorului, tot ce se întâmplă este o demonstrație tipică a incoerenței guvernării PNL. Pentru a ieși din această situație, […]
Tit-Liviu-Brailoiu