Coadă de 7 kilometri pe Autostrada Soarelui, în urma unui accident

Fotografie cu caracter demonstrativ

Traficul se desfăşoară îngreunat sâmbătă dimineaţă pe Autostrada Soarelui, coloana de maşini ajungând la 7 km, după un accident în care au fost implicate trei mașini.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe A2 Bucureşti-Constanţa, la kilometrul 117, pe sensul către litoral, în zona localităţii  Perişoru, judeţul Călăraşi,  a avut loc  o coliziune în care au fost implicate 3 autoturisme.

Din primele date, nu au fost înregistrate persoane rănite.

Traficul este îngreunat în zonă, fiind restricţionate banda doi şi banda de urgenţă, formându-se coloană în mişcare de aproximativ 7 kilometri, conform datelor oferite de reprezentanţii Infotrafic. La puţin timp după accident, coloana de maşini ajunsese la 2 kilometri, însă ulterior, traficul s-a intensificat, ceea ce a dus la mărirea numărului maşinilor care se deplaseaza spre litoral.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Amenzi de până la 10.000 lei pentru parcarea pe un loc rezervat persoanelor cu handicap

Sat Jul 25 , 2020
Amenzile pentru cei care parchează fără drept pe locurile rezervate persoanelor cu handicap cresc considerabil începând de azi, 25 iulie 2020. „Conform Legii nr. 145 din 22 iulie 2020 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 448/2006 privind protecţia şi promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, parcarea altor mijloace de transport pe locurile […]