Coadă de coșmar la frontiera dintre Bulgaria și Turcia. Sute de români așteaptă de șapte ore

Punctul de frontieră Malko Târnovo este blocat de sute de mașini, a declarat un român, pentru Libertatea, care aștepta de șapte ore să intre în Turcia. Potrivit acestuia, coada s-a format deoarece este un singur ghișeu deschis și astfel durează mai mult verificarea documentelor.

Punctul vamal se află într-o zonă muntoasă, între localitățile Malko Târnovo (Bulgaria) – Derekoy (Turcia). „Totul a mers bine din România, nu am avut probleme, până cu 3 kilometri înainte de granița Malko Târnovo. Acolo a început nebunia”, spune Alex, un turist român.

El a ajuns la coadă la ora 11 și a vorbit cu ziarul în jurul orei 18:00.

„Am parcurs 2 kilometri. Mai avem unul. S-a dus unul dintre românii de la coadă până în față, pe jos. A spus că mai sunt circa 300 de mașini și se merge atât de greu fiindcă este un singur ghișeu deschis”, spune românul.

„200 de mașini cu număr de România”, blocate la granița bulgaro-turcă. Ce se întâmplă acolo
Mașinile stau încolonate de la 3 kilometri distanță de granița care are un singur ghișeu deschis

El afirmă că majoritatea mașinilor, cam 200, ar fi „cu număr de România”. „Noi o să trecem în câteva ore, probabil, dar ne gândim la oamenii pe care o să îi prindă noaptea aici”, spune turistul român.

Turiștii au trimis, către ziar, imagini filmate și fotografii, dar și o captură de pe Google Maps prin care se vede că intrarea în Turcia este, practic, blocată.

„200 de mașini cu număr de România”, blocate la granița bulgaro-turcă. Ce se întâmplă acolo
Cum arată granița blocată pe Google Maps

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Suma record cu care s-a adjudecat un loc de parcare scos la licitație

vin apr. 22 , 2022
În Constanța, un loc de parcare se poate închiria de la primărie cu puțin peste 200 de lei. Închirierea se face pe principiul „primul venit, primul servit”. Cine a fost mai rapid sau a avut pile are loc de parcare. Cine depune cerere acum, nu primește nimic. În alte orașe […]

V-ar putea interesa și: