Coadă la bancomat. „Ce-i în mână nu-i minciună”

Deși se poate plăti aproape oriunde cu ajutorul cardului, mulți constănțeni sunt adepții banilor gheață.

În zi de leafă, zeci de persoane stau la coadă la ATM-ui să-și scoată banii, pe principul „ce-i în mână nu-i minciună”.

Zilele trecute am numărat 13 persoana în fața Băncii Transilvania din zona Casei de Cultură din Constanța.

„În poza pe care ai publicat-o mă aflu și eu, stând la rând. Să îți spun de ce stăteau oamenii acolo: erau foarte mulți pensionari care doar ce intraseră în posesia cardurilor și nu le știau folosi. A fost nevoie să iasă o tipă din bancă pentru a-i îndruma. Pe de altă parte, eram eu – și cred că încă vreo două persoane – care intenționam să scoatem bani. Mie îmi trebuia o sumă mai mare pentru a-mi putea achita impozitul la Trezorerie pentru acest an, pe care NU o poți scoate într-o singură zi decât dacă dai telefon la call center. Așa că am fost nevoită să sun și să aștept până se rezolvă lucrurile. … Mi-a luat mai bine de o oră. La trezorerie NU poți achita cu cardul. Este obligatoriu să ai bani cash.”, a spus, pentru ConstantaFinanciara, o persoană care se afla la coadă.

Potrivit Băncii Naționale a României, în septembrie 2018 în România existat 13.220.002 de carduri active.

Sursa: ConstantaFinanciara.ro


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Dacian Cioloș are partid: PLUS. a fost lansat în Cluj

sâm dec. 15 , 2018
Fostul premier, Dacian Cioloș, a anunțat sâmbătă la Cluj Napoca înființarea unui nou partid politic – Partidul Libertății, Unității și Solidarității (PLUS), formațiune care a fost deja înregistrată la Tribunal.
dacian cioloș

V-ar putea interesa și: