Coadă la vaccinare în Năvodari

Locuitorii din Năvodari se vaccinează în număr mare. Astăzi, de pildă, se formase coadă de la prima oră.

„Peste 550 de persoane s-au prezentat la Centrul de vaccinare din Năvodari în ultimele două zile, iar astăzi, încă de la primă oră oamenii așteaptă la coadă pentru a se vaccina. Acesta-i un semnal că ne pasă de sănătatea noastră și a celor dragi, dar și că ne dorim să revenim la normalitatea vieții sociale și profesionale.”, a scris viceprimarul Costel Aurelian Dumitrașcu, într-o postare pe Facebook, alături de fotografia de mai sus.

Prefectura Constanța a anunțat, joi seară, că în ultimele 24 de ore au fost efectuate 4.066 de noi vaccinări.

Asta înseamnă peste 169 de vaccinări pe oră sau câte una la aproape 20 de secunde.

Cifra este în creștere față de zilele trecute. De pildă, pe 13 octombrie, DSP anunțase că la nivelul întregului județ se vaccinaseră 2.727 de persoane.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Bogdan Bola, numit politic în fruntea ABADL, spune că pe premierul desemnat „nu îl recomandă nimic”

vin oct. 22 , 2021
Bogdan Bola, deputat PNL de Constanța, a declarat că nu vede cu ochi buni nominalizarea generalului Nicolae Ciucă și că nu îl recomandă nimic pentru a fi numit pentru postul de premier. „Un militar, fără experiență administrativă și politică, pus în fruntea unui partid politic și a Guvernului, pe care […]
Bogdan Bola

V-ar putea interesa și: