Cocoșatul de la Notre Dame. Spectacol grandios de balet pe scena Casei de Cultură din Constanța

Iubitorii de balet din Constanța vor avea part de un adevărat regal. Spectacolul „Cocoșatul de la Notre Dame” – una dintre cele mai frumoase povești din lume, inventate de Victor Hugo – va putea fi urmărit, în premieră națională, la Casa de Cultură, pe 9 martie 2023.

Regia și coregrafia spectacolului aparțin talentatului balerin și coregraf Vlad Sebastian, nume deja cunoscut în foarte multe teatre din țară, din Europa și din lume. Povestea muzicală este opera cunoscutului muzician Peter Venczel.

Este un spectacol grandios, care aduce pentru prima dată împreună pe aceeași scenă  3 ansambluri profesioniste de balet: ANSAMBLUL DE BALET AL OPEREI MAGHIARE DE STAT DIN CLUJ-NAPOCA, ANSAMBLUL DE BALET AL TEATRO D’OPERA ITALIANA și ANSAMBLUL DE BALET AL OPEREI VOX, însumând peste 50 de balerini profesioniști din țară și din străinătate, soliști balerini care dansează în teatre importante din Europa. Eclerajul si luminile de scena, efectele speciale, proiecții în 3D, efecte cu „fum greu” produs din gheață carbonică, fac din COCOȘATUL DE LA NOTRE DAME cel mai complex spectacol de balet montat în țara noastră în ultimii ani!

Pe scenă vor urca 50 de balerini.

Prețul unui bilet este 200 de lei. Câteva zeci au fost deja vândute. Se pot cumpăra de AICI.


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

A murit un fost director al Liceului Tehnologic „Dragomir Hurmuzescu” din Medgidia

joi ian. 12 , 2023
Colectivul Liceului Tehnologic „Dragomir Hurmuzescu” din Medgidia a anunțat trecerea în neființă a prof. Nicușor Mihalcea. „A fost un om deosebit, un dascăl mult iubit și director al liceului nostru, în perioada 1993 -1999. Cine dorește să-i aducă un ultim omagiu o poate face la capela Nelly. Înmormântarea va avea loc pe […]
lumanare

V-ar putea interesa și: