Cod galben de ceață în Constanța, Tulcea și pe A2

cod galben ceata sosea

Meteorologii au emis, vineri seară, mai multe avertizări cod galben de ceaţă, valabile în următoarele ore în 12 judeţe.

Potrivit ANM, până la 23.00, este cod galben în zeci de localităţi din judeţele Bacău, Botoşani, Suceava, Neamţ, Vrancea, Ialomiţa, Buzău, Călăraşi, Giurgiu şi Teleorman.  

De asemenea, până la ora 02.00, este cod galben în Constanţa şi Tulcea.  

La rândul lor, reprezentanţii Centrului Infotrafic afirmă că este ceaţă pe Autostrada Soarelui.  

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, între kilometrii 64 (Lehliu Gară) – 144 (Feteşti), pe alocuri vizibilitatea scade sub 100 metri, din cauza ceţii dense”, a transmis Centrul Infotrafic.  

Poliţiştii recomandă şoferilor să reducă viteza, să mărească distanţa de siguranţă între autovehicule şi să evite oprirea pe benzile de circulaţie sau pe banda de urgenţă.  


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

DNA lansează concurs pentru ocuparea a 41 de posturi de procuror, inclusiv în Constanța

vin dec. 16 , 2022
Direcția Națională Anticorupție organizează în perioada 18 – 20 ianuarie 2023 interviul pentru numirea procurorilor cu funcții de execuție în cadrul Direcției Naționale Anticorupție, pentru ocuparea unui număr de 41 de posturi de procuror, după cum urmează: a) la Structura centrală a Direcției – 18 posturi din care:– 9 posturi […]

V-ar putea interesa și: