COD GALBEN de vreme rea, de 1 mai. Vijelie și grindină

vant primaria constanta

Ziua de 1 mai aduce cod galben de vânt, pe litoral, cu vijelie și grindină.

Centrul Meteorologic Regional Dobrogea informează că în această noapte instabilitatea atmosferică se va accentua la Constanța și se va manifesta prin averse, descărcări electrice si intensificări de scurtă durată ale vântului ce pot lua aspect de vijelie. Pe arii restrânse, cantitățile de apă vor depăși în Dobrogea 15-25 l/mp și vor fi condiții de grindină.

Mâine, 1 mai, începând cu ora 10.00, Dobrogea intră sub COD GALBEN iar vântul va sufla cu viteze de peste 70 km/h.

Primăria Municipiului Constanța face apel la cetățeni să evite adăpostirea sau trecerea prin apropierea copacilor, stâlpilor, panourilor publicitare, precum şi a imobilelor aflate în construcţie.

Conducătorii auto sunt rugați să evite oprirea sau staţionarea în dreptul copacilor de pe marginea drumurilor, pe care vântul puternic îi poate rupe, și să circule cu atenție sporită prin dreptul panourilor publicitare.

Constănțenii, agenții economici și asociațiile de proprietari pot semnala permanent orice problemă la următoarele numere de telefon:

  • Dispecerat Primăria Municipiului Constanța – 0241/550055
  • Dispecerat Direcţia Generală Poliția Locală – 0241/484205, sau pe WhatsApp, la numărul 0799606142
  • Dispecerat Serviciul Protecţie Civilă, Securitate, Sănătate în Muncă şi Situaţii de Urgenţă – 0737552271.

Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Facturile emise de Polaris se pot achita și online

mar apr. 30 , 2019
Polaris M Holding a introdus plata online a facturilor pentru cei care au contract direct cu compania pentru serviciul de salubrizare. Pentru acest lucru, trebuie urmați câțiva pași, care sunt descriși și în imaginea de mai sus. În primul rând, trebuie să accesați site-ul companiei, lucru pe care îl puteți […]

V-ar putea interesa și: