Cod galben de vreme rea la Constanța

Cod galben de vreme rea la Constanța. Atenționarea emisă de meteorologi este valabilă astăzi, 25 mai, în intervalul orar 12:00-23:00, a anunțat Primăria Constanța. Centrul Meteorologic Regional Dobrogea informează că vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin frecvente descărcări electrice și averse.

Va cădea grindină, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi de 20…25 l/mp și izolat de peste 30…40 l/mp. Se vor semnala intensificări ale vântului, cu rafale în general de 50…70 km/h și vijelii.

Constănțenii, agenții economici și asociațiile de proprietari pot semnala permanent orice problemă la următoarele numere de telefon:

Dispecerat Primăria Municipiului Constanța – 0241/550055;

Dispecerat Direcţia Generală Poliția Locală – 0241/484205 și 0341/922; 

Dispecerat Biroul Apărare Civilă, Sănătate și Securitate în Muncă și Situații de Urgență – 0737552271.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Polaris, lecție de ecologie la Școala „Jean Bart” din Constanța

joi mai 25 , 2023
Elevii Școlii Gimnaziale nr. 18 „Jean Bart” Constanța i-au primit pe reprezentanții Polaris M Holding pentru lecția de ecologie, în cadrul programului Național Săptămâna Verde. Elevii clasei pregătitoare și, respectiv, clasei a- IV-a au învățat că cel mai important pas în procesul reciclării este colectarea separată, au aflat ce tipuri […]

V-ar putea interesa și: