Cod Portocaliu în Constanța: 20 de apeluri la 112, trafic îngreunat VIDEO

Vreme rea în Constanța, luni dimineață. A intrat în vigoare un cod portocaliu, în multe locuri din județ a plouat cu grindină.

Grindină în Ovidiu

„De la intrarea în vigoare a codului portocaliu și până în momentul de față, prin SNUAU 112 s-au primit peste 20 de apeluri ce sesizează gospodarii sau case inundate dar și copaci căzuți pe carosabil. S-au anunțat autoritățile locale (primăriile) dar și echipaje de pompieri care acționează pe raza localităților Palazu Mic și Cerchezu.”, au anunțat reprezentanții ISU Dobrogea.

Se circulă cu dificultate

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN22 Constanța – Tulcea, la intrare în localitatea Mihai Viteazu, județul Constanța, din cauza unei furtuni și a carosabilului umed, un autocamion a derapat și a rămas imobilizat de-a latul pe suprafața de rulare. Nu sunt persoane rănite, însă circulația este întreruptă pe ambele sensuri.

Furtuna, TIR rasturnat

Se estimează reluarea circulației, în condiții normale, în 45 de minute.

De asemenea, trafic îngreunat din cauza condițiilor meteorologice este și în zona localității Palazu Mic, pe DN 22,  unde o cantitate mare de noroi și pietre a ajuns pe carosabil. Se acționează pentru remedierea situației.

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
energia residence
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.