COD ROȘU. Situația în Valu lui Traian

Valu lui Traian se afla sub cod portocaliu pana maine la ora 10.00. Desi utilajele actioneaza pe drumuri inca de la ora 04.00, din cauza viscolului eforturile sunt inutile.

”Rugam toti cetatenii sa nu isi paraseasca locuintele decat in caz de urgenta. Atat autostrazile cat si drumul spre Constanta sunt inchise din cauza zapezii si a ghetii. Cea mai mare parte din localitate nu are curent electric din cauza ca a explodat un transformator. Enel aproximeaza realimentarea cu energie electrica in jurul orei 14.00. Pentru urgente sunati la 0241.231.006 sau 0733002122 (politie locala). De asemenea, va rugam sa nu lasati masini parcate pe strada, deoarece exista riscul avarierii lor in timpul deszapezirii.”, au declarat reprezentanții Primăriei Valu lui Traian.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

COD ROȘU. Zeci de mii de constănțeni au rămas fără apă

Fri Jan 6 , 2017
In jurul orei 09,00, statia de pompare si tratare Palas din municipiul Constanta a ramas fara energie electrica. In aceste conditii, s-a sistat furnizarea apei potabile in cartierele Energia, Baba Novac, CET, Viile Noi, Medeea, Palas, Km4-5, Km5, Poarta 6, Abator, Gara, Casa de Cultura, Inel I si Inel II In […]
raja