Codul galben de caniculă se prelungește la Constanța

Meteorologii au anunțat astăzi prelungirea codului galben de caniculă, val de căldură și disconfort termic ridicat, valabil până miercuri seară.   

Astăzi și mâine pe litoral disconfortul  termic va fi ridicat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități. Temperaturile maxime se vor situa în general între 33 și 37 de grade, iar minimele se vor situa între 20 și 24 de grade.   

Constănțenii, agenții economici și asociațiile de proprietari pot semnala permanent orice problemă la următoarele numere de telefon:   

Dispecerat Primăria Municipiului Constanța – 0241/550055;   

Dispecerat Direcţia Generală Poliția Locală – 0241/484205 și 0341/922;   

Dispecerat Biroul Apărare Civilă, Sănătate și Securitate în Muncă și Situații de Urgență  – 0737552271.   


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se oprește apa pe mai multe străzi din orașul Cernavodă pe 24 august

mar aug. 22 , 2023
În vederea executării lucrărilor de racordare a conductei de apă nou montate de pe strada Victoriei la rețeaua existentă de pe strada 1933 din orașul Cernavodă, echipele RAJA S.A. vor sista furnizarea apei joi – 24 august 2023. Astfel, în intervalul orar 08.00 – 16.00, vor fi afectați de lipsa […]
raja

V-ar putea interesa și: