Colegiul Mircea cel Bătrân trece în scenariul 3, după depistarea mai multor cazuri de coronavirus

Colegiul Național Mircea cel Bătrân din municipiul Constanța va trece în scenariul 3 de funcționare, după depistarea mai multor cazuri de coronavirus. Prin urmare, cursurile se vor desfășura online.

Iată mesajul trimis de conducerea colegiului:

„Respectând prevederile Ordinului Ministerului Educației și Cercetării nr. 5487/2020 și Ministerului Sănătății nr.1494/2020 pentru aprobarea măsurilor de organizare a activității în cadrul unităților/instituțiilor de învățământ în condiții de siguranță epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2, Consiliul de Administrație al CNMB, în consultare cu D.S.P. Constanța,  propune I.S.J.Constanța modificarea scenariului de organizare și desfășurare a cursurilor pentru perioada  02 – 15 noiembrie 2020 și trecerea în on line cu întreg efectivul de elevi și profesori.

    Această măsură a fost impusă de înregistrarea, atât la liceu, cât și la gimnaziu a unui număr de minim 3 cazuri de infectare cu virusul SARS-CoV-2 în rândul cadrelor didactice, personalului auxiliar și al elevilor.

    Vă asigurăm că dispunem de toate cele necesare continuării cursurilor on line, iar orarul de desfășurare va fi același. Fără modificări.

   Avem convingerea că vom reuși și să continuăm procesul didactic cu bine și să depășim, în stare bună de  sănătate, această perioadă de carantină.

   Recomandăm elevilor noștri, cu sentimente de afecțiune și încredere, să rămână cât mai mult posibil la domiciliu, ca să putem rupe lanțul infectărilor. Le cerem totodată să depună tot interesul în pregătirea școlară, spre binele lor în primul rând. Dacă se vor ivi probleme, sau necesități tehnice, vă solicităm să ne contactați pe adresa de e-mail a colegiului : cnmbct@gmail.com

   Să avem încredere în forțele noastre acum când pășim în al 125-lea an de existență a școlii noastre!”

sprijina-jurnalismul-independent
Constanta-financiara-sigla-jpg

Articole recente

Leave a Reply

Your email address will not be published.