Colegiul Național „Mihai Eminescu”, calificative excelente

Colegiul Național „Mihai Eminescu”

Colegiul Național ,,Mihai Eminescu” din Constanța a fost inspectat de experții Agenției Române de Asigurare a Calității în Învățământul Preuniversitar, pe 18 și 19 aprilie 2019.

Atunci, spun reprezentanții instituției,când a avut loc o adevărată desfășurare de forțe educaționale pentru a demonstra calitatea actului pedagogic.

Colegiul Național ,,Mihai Eminescu” a obținut 6 calificative EXCELENT și 37 FOARTE BINE la cei 43 de indicatori de performanță evaluați pe tot parcursul inspecției.

„Calificativele ne bucură enorm și ne încurajează să continuăm acest demers educațional, inițiat acum mai bine de 100 de ani, dar mult îmbunătățit în ultimii ani. Profesori, elevi, părinți, personal didactic, auxiliar și nedidactic au făcut dovada efortului constant pentru performanță, pentru calitatea actului educațional, siguranța elevilor, pentru comunicarea eficientă și atmosfera caldă din clasă și din cancelarie. Iar când spunem ,,efort” ne referim la vocația oamenilor de a fi alături de copii în frumosul, dar uneori anevoiosul drum al devenirii lor. Mulțumim părinților, elevilor și reprezentanților comunității că au fost alături de noi în aceste două zile de foc, că ne sunt mereu alături și că înțeleg că suntem toți parte a unui proces cu finalitate nobilă: formarea unor cetățeni foarte bine pregătiți pentru viață!”, a declarat prof. Ibadula Bianca, consilier de imagine al colegiului.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Un deținut condamnat pentru tentativă de OMOR a evadat de la Penitenciarul Tulcea

lun apr. 22 , 2019
Un deţinut condamnat la închisoare pentru tentativă de omor, a evadat, luni dimineaţă, de la Penitenciarul Tulcea. Acesta a părăsit punctul de lucru unde se afla. Polițiștii au instituit mai multe filtre în încercarea de a-l găsi. Potrivit reprezentanţilor Penitenciarului Tulcea, luni, în jurul orei 8.30, deţinutul Samir Regep, în […]

V-ar putea interesa și: