Colegiul Național „Mihai Eminescu”, calificative excelente

Colegiul Național „Mihai Eminescu”

Colegiul Național ,,Mihai Eminescu” din Constanța a fost inspectat de experții Agenției Române de Asigurare a Calității în Învățământul Preuniversitar, pe 18 și 19 aprilie 2019.

Atunci, spun reprezentanții instituției,când a avut loc o adevărată desfășurare de forțe educaționale pentru a demonstra calitatea actului pedagogic.

Colegiul Național ,,Mihai Eminescu” a obținut 6 calificative EXCELENT și 37 FOARTE BINE la cei 43 de indicatori de performanță evaluați pe tot parcursul inspecției.

„Calificativele ne bucură enorm și ne încurajează să continuăm acest demers educațional, inițiat acum mai bine de 100 de ani, dar mult îmbunătățit în ultimii ani. Profesori, elevi, părinți, personal didactic, auxiliar și nedidactic au făcut dovada efortului constant pentru performanță, pentru calitatea actului educațional, siguranța elevilor, pentru comunicarea eficientă și atmosfera caldă din clasă și din cancelarie. Iar când spunem ,,efort” ne referim la vocația oamenilor de a fi alături de copii în frumosul, dar uneori anevoiosul drum al devenirii lor. Mulțumim părinților, elevilor și reprezentanților comunității că au fost alături de noi în aceste două zile de foc, că ne sunt mereu alături și că înțeleg că suntem toți parte a unui proces cu finalitate nobilă: formarea unor cetățeni foarte bine pregătiți pentru viață!”, a declarat prof. Ibadula Bianca, consilier de imagine al colegiului.

Dacă vreți să fiți la curent cu știrile din județul Constanța, ne puteți urmări și pe Facebook:
energia residence
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.