Colonelul Bordei Ion, noul comandant al Grupării de Jandarmi Mobilă „TOMIS” Constanța

Colonelul Bordei Ion

Colonelul Bordei Ion a fost împuternicit la comanda Grupării de Jandarmi Mobilă „TOMIS” Constanţa.

Primirea comenzii unității s-a desfășurat joi la sediul Grupării de Jandarmi Mobile Constanta, în prezența colonelului Mihai Cristian din Inspectoratul General al Jandarmeriei Române.

Colonelul Bordei Ion și-a început activitatea în anul 1990, din 2015 până în prezent a îndeplinit funcția de inspector șef la Inspectoratul de Jandarmi Județean Tulcea. A absolvit Academia de Poliţie „A.I Cuza” Bucureşti și Colegiul National de Afaceri Interne, cursurile postuniversitare ”Managementul Strategic al Securitatii Publice” și ”Managementul Strategic al Afacerilor Interne”.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

O biserică va fi reabilitată cu fonduri europene

joi feb. 7 , 2019
O biserică monument istoric din Mangalia va fi reabilitată cu fonduri europene. Primarul Mangaliei, Radu Cristian, a semnat, recent, la sediul Agenției de Dezvoltare Regională Sud – Est (Brăila), contractul cu finanțare europeană, în valoare de peste 11 milioane de lei, pentru reabilitarea bisericii cu hramul „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe”. […]

V-ar putea interesa și: