Comandament pentru Situații de Urgență la RAJA. Unde s-a intervenit

Sursă foto: observator.ro
Sursă foto: observator.ro

În urma atenționărilor meteo, la nivelul SC RAJA SA s-a activat Comandamentul pentru Situatii de Urgență, începând de astăzi, ora 10,00 și până mâine, 12 octombrie, ora 18,00. La nivelul comandamentului au fost constituite pentru judetul Constanta, 38 de echipe de intervenţie dotate cu utilajele necesare – wome, vidanje și pompe de mare putere.
Până la această oră, din cauza ploilor, la dispeceratul societăţii s-au înregistrat 9 reclamații privind sistemul de canalizare stradal din Constanţa. Sesizările au venit din cartierul Faleza Nord – strazile Grozesti, Cameliei, Fagetului, Tabla Butii; zona Palas – str. Dumitru Sasu, cartierul Coiciu– strazile Fulgerului, Merisor si Poporului si strada Baba Novac in zona cartierului pentru tineri.
Din restul județului, s-au primit 5 reclamatii: două din Cumpana, una din Mihail Kogalniceanu si doua din Eforie Nord. Echipele de intervenție au răspuns la toate aceste solicitări și multe dintre ele au fost deja rezolvate.
Mai mult, lucrătorii au intervenit și în zonele sensibile ale orașului, pe strada Ahile Mihail și în zonele Delfinariu și Dacia.
”Facem un apel către toţi abonaţii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societăţii la numărul de telefon 0241.66.44.44”, au precizat repezentanții societății.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Poveștile dresorilor de delfini

Mon Oct 12 , 2015
În România există doi delfini și patru dresori de delfini – o muncă grea, prost plătită, dar fascinantă. Ni-Ni și Chen- Chen, cei doi delfini de la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii, sunt fără îndoială vedetele spectacolelor. Zilnic, sute de copii și adulți le aplaudă. În spatele giumbușlucurilor pe […]