Comandantul adjunct al flotei ruse din Marea Neagră a fost ucis în războiul din Ucraina

Căpitanul Andrei Pali, adjunct al comandantului flotei ruse din Marea Neagră, a fost ucis în războiul din Ucraina, a anunţat duminică guvernatorul Sevastopolului, Mihail Razvojaev, citat de Reuters.

Pali a căzut în luptă în portul Mariupol din sud-estul Ucrainei, a anunţat Razvojaev printr-un mesaj pe Telegram.

Marina militară rusă nu a răspuns solicitării Reuters de a comenta.

Portul Sevastopol de la Marea Neagră este o bază importantă a forţelor navale ruse, în peninsula Crimeea, teritoriu ucrainean anexat de Rusia în 2014.

Sursa foto: aa.com.tr


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Și tineri, și curajoși. ISU Constanța are 30 de noi salvatori din pasiune VIDEO

Dum mart. 20 , 2022
Începând de azi, 30 de tineri se alătură voluntarilor din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea“ al județului Constanța pentru a intra în programul național derulat de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență încă din anul 2016, „Salvatori din Pasiune“. Aceștia au finalizat cursul introductiv general de inițiere, fapt […]
voluntari ISU Constanta

V-ar putea interesa și: