Compania care deține Kaufland și LIDL donează un milion de euro victimelor din Turcia și Siria

Grupul Schwarz contribuie cu o donație de un milion de euro în ajutor de urgență pentru victimele din regiunile afectate de cutremurul dezastruos din Turcia și Siria.

Cu aceste fonduri, reprezentanții și voluntarii aflați în zonele afectate de calamitate vor putea asigura asistența de care este nevoie la fața locului.

„Gândurile noastre se îndreaptă către toți oamenii aflați în această situație tristă.”, au transmis reprezentanții grupului.

Cu 550.000 de angajați în 32 de țări diferite, Schwarz Group se numără printre cele mai importante grupuri de retail din lume. Cu sediul în Neckarsulm, Baden-Württemberg, Germania, pilonii în comerțul cu amănuntul sunt Lidl și Kaufland. În plus, Schwarz Produktion este activă în producția de alimente și PreZero în domeniul serviciilor de mediu. Acest lucru face din Grupul Schwarz unul dintre puținele grupuri de retail care acoperă întregul ciclu al valorii, de la producție și vânzare cu amănuntul până la eliminare și reciclare. În plus, de-a lungul multor ani s-a acumulat o mare experiență în domeniul digitalizării și IT și s-au dezvoltat chiar și soluții IT, de care beneficiază acum și alte companii. De exemplu, furnizorul de cloud și colocare STACKIT și furnizorul de servicii de securitate cibernetică XM Cyber ​​oferă servicii digitale superioare pentru afaceri și administrații.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Decebal Făgădău a pierdut procesul cu Gabriel Comănescu

sâm feb. 11 , 2023
Fostul primar Decebal Făgădău a pierdut procesul cu omul de afaceri Gabriel Comănescu. Decebal Făgădău a cerut instanței ca acesta să nu mai facă nicio declarație în public care să îl vizeze, dar și suma de 250.000 de lei, reprezentând daune-interese pentru prejudiciile nepatrimoniale. Conform rolii.ro, Decebal Făgădău a solicitat […]

V-ar putea interesa și: