Comparație. Constanța ar trebui să aibă o parcare subterană de 6.000 de locuri în centru, care să coste cel mult 5 euro pentru 24 de ore

Bruges este o bijuterie de oraș, al cărui centru istoric medieval, unul din cele mai bine conservate din Europa, este sit UNESCO.

Se poate intra cu mașina pe majoritatea străzilor. Se și poate parca, dar există o limită de cel mult patru ore (între 09.00 și 20.00). Costă 16 euro pentru cele 4 ore, apoi ești obligat să muți mașina.
Există în schimb parcări imense subterane.

În imaginile de mai sus aveți o imagine de la etajul cinci al uneia situată fix în centru. Costă 15 euro pentru 24 de ore, e păzită, monitorizată video, ai stații de încărcare, etc. Are aproape 1.900 de locuri.

Cam asta trebuie să facă și Primăria Constanța, pentru că n-am inventat noi roata.

Apropo, Bruges are cam 115.000 de locuitori. Nouă ne-ar trebui, ca să respectăm proporțiile, o parcare subterană în centru de aproape 6.000 de locuri. Și nu cu 15 euro pe zi, pentru că în Belgia salariile sunt mult mai mari. Ca să păstrăm proporția, să spunem cam de trei ori mai puțin (ca să fim generoși). Deci ar trebui să coste 5 euro pentru 24 de ore.

N-ar fi rău, nu-i așa?


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Un comentariu la “Comparație. Constanța ar trebui să aibă o parcare subterană de 6.000 de locuri în centru, care să coste cel mult 5 euro pentru 24 de ore

  1. Sa se facă și la noi unde a fost hotelulContinental.Adica unde este mizeria cu înțeles necunoscut.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sebastian Bodu: Se mută centrul Constanței

joi sept. 14 , 2023
Sebastian Bodu, fost președinte al Președinte al Agenției Naționale de Administrare Fiscală și actual administrator al Oil Terminal, constănțean de loc, a anunțat că centrul municipiului Constanța se va muta. Motivul: o investiție de un miliard de euro care a fost parafată azi, 14 septembrie 2023. „Iulius Real Estate va […]

V-ar putea interesa și: