Complexul Muzeal de Științe ale Naturii celebrează Pământul (află ce poți face cu 5 sticle goale). VIDEO

afis cmsn

Mai multe instituții din Constanța marchează mâine ”Ora Pământului” – toate o fac banal, prin stingerea luminii.

Excepție face Complexul Muzeal de Științe ale Naturii. În colaborare cu Astronom Experience și Asociația Scutul Cinegetic aici se marchează ”Ora Pământului” printr-un eveniment intitulat ”Încarcă-te cu energie.” Adresa o știți: la Delfinariu.

Vizitatorii sunt așteptați în cadrul Microrezervației, începând cu ora 18.00. Pentru ei au fost pregătite diferite jocuri și concursuri. Organizatorii promit că vor putea asculta ”muzica pământului”.

De asemenea, la Planetariu și în sala de proiecții 3D vor rula filme documentare despre Terra.

Punctul culminant va fi momentul când se sting luminile instituțiilor publice (20.30- 21.30). Atunci stelele vor fi mai aproape. ”Vom privi astrele cu ajutorul a trei telescoape astronomice amplasate pe spațiul verde din Microrezervație”, spune Adrian Bîlbă, directorul CMSN.

Există și două surprize. Prima: intrarea costă… 5 PET-uri goale! A doua: primii 100 de vizitatori vor primi gratuit câte un tricou gratuit.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Vergil Chițac a ridicat ștacheta pentru PSD și… PNL

vin mart. 18 , 2016
Să propui pe listele de consilieri profesioniști din afara partidului înseamnă să ai curaj și viziune. Curaj, pentru că structurile din partid vor reacționa (chiar dacă nu pe față) în fața a ceea ce ele ar putea numi un afront. Cum să vină alții și să ia de bun ceea […]

V-ar putea interesa și: