Complexul Muzeal de Științe ale Naturii din Constanța a trecut cu bine peste epidemia de coronavirus VIDEO

Complexul Muzeal de Științe ale Naturii din Constanța a trecut cu bine peste epidemia de coronavirus.

Dr. Adrian Bîlbă, directorul instituției, a făcut un scurt bilanț al anului, care a început foarte bine, a trecut peste perioada în care totul a fost închis și a ajuns în septembrie, când lucrurile au revenit aproape la norma.

„Am început anul, în ianuarie, cu încasări de aproape două ori mai mare decât în ianuarie 2019. Pandemia ne-a afectat, dar foarte puțin, în comparație cu alte delfinarii”, a precizat acesta.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Încep lucrările de frezare a carosabilului pe un tronson al străzii Mihai Viteazu din Constanța

mar sept. 29 , 2020
Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, continuă modernizarea carosabilului pe strada Mihai Viteazu. După ce tronsonul cuprins între strada Traian și bulevardul Ferdinand a beneficiat de asfalt recondiționat, trotuare și borduri noi, din această noapte echipele SC Confort Urban SRL vor acționa cu utilaje pentru decopertarea asfaltului pe […]
strada-Mihai-Viteazu-Constanța

V-ar putea interesa și: