Complexul Muzeal de Științe ale Naturii face angajări

delfinariu

Complexul Muzeal de Stiinte ale Naturii Constanta, b-dul Mamaia nr. 255, organizeaza in baza Regulamentului cadru aprobat de H.G. nr.286/2011, cu modificari si completari, examen de promovare pentru urmatoarele functii:

– din functia de artist circ gr.II in functia de artist circ gr.I (1 post delfinariu)

– din functia de artist circ debutant in functia de artist circ tr.III ( 1 post Microrezervatie si pasari exotice)

– din functia de ingrijitor animale tr.II in functia de de ingrijitor animale tr.I (1 post Microrezervatie si pasari exotice)

– din functia de ingrijitor animale tr.III in functia de de ingrijitor animale tr.II (2 posturi Microrezervatie si pasari exotice)

– din functia de ingrijitor animale tr.IV in functia de de ingrijitor animale tr.III (2 posturi Microrezervatie si pasari exotice)

Concursul va consta in sustinerea unei probe practice in data de 25.10.2016, ora 10:00 sediul institutiei, b-dul Mamaia nr. 255.

La data, ora si locul stabilite pentru examenul de promovare, comisiile de examinare vor fi prezente la sectia Delfinariu si la sectia Microrezervatie si pasari exotice unde se vor sustine probele practice de catre candidatii propusi spre promovare.

Durata examenului se stabileste de catre comisia de examinare in functie de gradul de dificultate si complexitate al probei practice,dar nu poate depasi 3 ore.

Rezultatele examenului de promovare se afiseaza in termen de doua zile lucratoare de la sustinerea acestuia la sediul si pe site-ul institutiei.

Contestatiile se depun in termen de o zi lucratoare de la afisarea rezultatului, sub sanctiunea decaderii din acest drept.

Relatii suplimentare la biroul resurse umane al institutiei,d-na Vatafu Daniela, sau la telefon 0241-481240.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Claudiu Palaz: ”Senatorul Puiu Hașotti a masacrat arheologic cetatea Capidava”. Replica liberalilor

lun oct. 10 , 2016
Vicepreședintele Partidului Mișcarea Populară, Claudiu-Iorga Palaz, cere Partidului Național Liberal să se delimiteze de senatorul Hașotti și să nu îl mai propună pe viitoarele liste parlamentare. Motivul acestei solicitări este faptul că acesta a avizat, prin avizul nr. 217/ 10.2012,  ”masacrarea arheologică” a sitului Cetatea Capidava, prin aprobarea unui proiect […]
Claudiu Palaz

V-ar putea interesa și: