Complexul Muzeal de Științe ale Naturii va implementa plata cu cardul. Se pregătește un automat de bilete

Gradul de satisfacție al clienților Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța a crescut constant în ultimii ani. Mai ales în 2016, după inaugurarea noului Delfinariu.

Au fost însă și probleme. Una dintre acestea: cozile formate în timpul zilelor ploioase (nu au fost multe), când toată lumea dorea un bilet. Directorul CMSN, Adrian Bîlbă, spune că instituția pe care o conduce, o instituție publică, are două posturi de casiere, care se suplimentează cu unul, când e aglomerat. Mai mult nu se poate, pentru că nu există posturi de lucru. În plus, nici nu se puteau încasa bilete altfel decât la casierie (pe internet sau la hotel, de exemplu).

”Ceea ce încasăm noi se numește taxă. Taxa se încasează numai prin Trezorerie. Trezoreria nu a avut un sistem de încasare prin card. De anul acesta are, deci de anul acesta vom putea încasa și prin card”, spune Adrian Bîlbă.

Plata cu cardul se va implementa în primăvară.

Pentru a reduce însă aglomerația, anul acesta ar putea aduce o nouă premieră: un automat de bilete.

”Automatul va funcționa cu un cardul. Mergem cu cardul, selectăm câte bilete dorim, data și ora spectacolului și biletele sunt emise”, spune Adrian Bîlbă.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

”Bătrâna și hoțul”, premieră la Teatrul Național de Stat. În rolul principal: Ileana Ploscariu, cetățean de onoare al municipiului Constanța

Wed Jan 18 , 2017
În weekend-ul care urmează, Teatrul de Stat Constanţa (TSC) vă invită la a patra premieră a stagiunii 2016 – 2017: „Bătrâna şi hoţul”, cea mai jucată piesă a dramaturgului contemporan Viorel Savin, pe care publicul mai matur şi-o aduce aminte pentru că a fost difuzată de TVR în repetate rânduri, […]
alina mantu ileana ploscariu