Complexul Vraja Mării din Costinești ar putea fi închis DEFINITIV

Complexul Vraja Mării din Costinești ar putea fi închis definitiv, după ce aici au fost descoperite mai multe cazuri de toxiinfecție alimentară.

Comisariatul Județean Pentru Protecția Consumatorului a efectuat un control și a decis închiderea temporară a unității, dar a și solicitat, către forul superior, emiterea unei decizii de închidere de la 6 luni la definitiv.

De asemenea, s-a aplicat amenzi în valoarea de 35.000 de lei, a precizat șeful instituției, Horia Constantinescu.

Sancțiunile au fost dispuse pentru obstrucționarea controlului (reprezentanții firmei au ascuns un depozit față de comisari), pentru produse și proceduri care pun în pericol sănătatea, dar și pentru încălcarea măsurilor impuse prin actul din 21 august. Este vorba despre măsuri impuse de Protecția Consumatorilor la un control care a avut loc cu numai trei zile înainte!

Administratorul firmei a refuzat să semneze procesul verbal.

Reamintim că, vineri, la Vraja Mării Costinești au fost semnalate mai multe cazuri de toxiinfecție alimentară.


energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Cum este salvată de la MOARTE o fetiță înecată VIDEO

Fri Aug 24 , 2018
Imagini impresionante astăzi, în Constanța. O fetiță de 12 ani s-a înecat și a fost adusă la mal în stare de inconștiență. Salvamarii au început imediat resuscitarea copilei, iar manevrele au fost continuate de echipajul de pe ambulanța SMURD ajunsă la fața locului. După zeci de minute au venit și […]