Compres Util SRL face angajări. Se oferă salarii de până la 13.000 de lei

comprest util asfalt dobrogea

Comprest Util, una din cele mai cunoscute firme de construcții din Constanța, face angajări. Are nevoie de oameni bine pregătiți și oferă salarii de până la 13.000 de lei.

„Un inginer câștigă între 8.000 și 13.000 de lei pe lună. Pe lângă salariu beneficiază de telefon, de mașină, de casă, dacă nu e de aici.”, a declarat proprietarul firmei, Grigore Comănescu.

„Îi rog pe specialiști să mă caute pentru că eu am nevoie continuă de oameni buni.”, a subliniat acesta.

Acestea nu sunt însă cele mai mari salarii din firmă. Directorii au venituri mai mari. Ei se selectează din rândul celor mai buni ingineri.

Câștigă bine și muncitorii. Aceștia primesc între 4.000 de lei și 7000 – 8000 de lei în mână, în funcția de ce știu să facă.

Pe lângă bani, oamenii au aici siguranța locului de muncă și a faptului că salariile vin la zi. De la înființarea companiei până acum, adică de aproape 30 de ani, nu au întârziat niciodată. Mai mult, oamenii nu au fost niciodată trimiși în șomaj tehnic sau, cu alte cuvinte, nu au stat acasă pentru nu a mai fost de lucru.

Relații suplimentare la telefon: 0726 118 519 , la sediu, pe strada Interioară 4, numărul 8, municipiul Constanţa, sau pe email: office@comprestutil.ro.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Premierul Ciucă anunță că prețurile la carburanți au scăzut: „Este o realitate care se vede în dimineaţa aceasta”

Fri Jul 1 , 2022
Premierul Nicolae Ciucă a declarat, vineri, că preţurile la carburanţi au scăzut. El a declarat, pe Facebook, faptul că acest lucru este „o realitate care se vede în dimineaţa aceasta în benzinării”, iar în perioada următoare este obligatoriu ca ANPC, ANAF şi Consiliul Concurenţei să urmărească situaţia din teren şi […]