Compres Util SRL face angajări. Se oferă salarii de până la 13.000 de lei

comprest util asfalt dobrogea

Comprest Util, una din cele mai cunoscute firme de construcții din Constanța, face angajări. Are nevoie de oameni bine pregătiți și oferă salarii de până la 13.000 de lei.

„Un inginer câștigă între 8.000 și 13.000 de lei pe lună. Pe lângă salariu beneficiază de telefon, de mașină, de casă, dacă nu e de aici.”, a declarat proprietarul firmei, Grigore Comănescu.

„Îi rog pe specialiști să mă caute pentru că eu am nevoie continuă de oameni buni.”, a subliniat acesta.

Acestea nu sunt însă cele mai mari salarii din firmă. Directorii au venituri mai mari. Ei se selectează din rândul celor mai buni ingineri.

Câștigă bine și muncitorii. Aceștia primesc între 4.000 de lei și 7000 – 8000 de lei în mână, în funcția de ce știu să facă.

Pe lângă bani, oamenii au aici siguranța locului de muncă și a faptului că salariile vin la zi. De la înființarea companiei până acum, adică de aproape 30 de ani, nu au întârziat niciodată. Mai mult, oamenii nu au fost niciodată trimiși în șomaj tehnic sau, cu alte cuvinte, nu au stat acasă pentru nu a mai fost de lucru.

Relații suplimentare la telefon: 0726 118 519 , la sediu, pe strada Interioară 4, numărul 8, municipiul Constanţa, sau pe email: office@comprestutil.ro.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Premierul Ciucă anunță că prețurile la carburanți au scăzut: „Este o realitate care se vede în dimineaţa aceasta”

vin iul. 1 , 2022
Premierul Nicolae Ciucă a declarat, vineri, că preţurile la carburanţi au scăzut. El a declarat, pe Facebook, faptul că acest lucru este „o realitate care se vede în dimineaţa aceasta în benzinării”, iar în perioada următoare este obligatoriu ca ANPC, ANAF şi Consiliul Concurenţei să urmărească situaţia din teren şi […]

V-ar putea interesa și: