Comprest Util caută specialiști și oferă salarii de la 8.000 la 13.000 lei

comprest util asfalt dobrogea

Comprest Util are nevoie de oameni bine pregătiți și oferă salarii de până la 13.000 de lei. Salariul acesta îl poate obține un inginer.

„Un inginer câștigă între 8.000 și 13.000 de lei pe lună. Pe lângă salariu beneficiază de telefon, de mașină, de casă, dacă nu e de aici.”, a declarat proprietarul firmei, Grigore Comănescu, într-o ediție specială a emisiunii „Punctul pe i”, la Tomis TV, în care a vorbit despre cazul Sibioara. (Emisiunea poate fi urmărită AICI).

„Îi rog pe specialiști să mă caute pentru că eu am nevoie continuă de oameni buni.”, a subliniat acesta.

Acestea nu sunt însă cele mai mari salarii din firmă. Directorii au venituri mai mari. Ei se selectează din rândul celor mai buni ingineri.

Câștigă bine și muncitorii. Aceștia primesc între 4.000 de lei și 7000 – 8000 de lei în mână, în funcția de ce știu să facă.

Pe lângă bani, oamenii au aici siguranța locului de muncă și a faptului că salariile vin la zi. De la înființarea companiei până acum, adică de aproape 30 de ani, nu au întârziat niciodată. Mai mult, oamenii nu au fost niciodată trimiși în șomaj tehnic sau, cu alte cuvinte, nu au stat acasă pentru nu a mai fost de lucru.

Relații suplimentare la telefon: 0726 118 519 , la sediu, pe strada Interioară 4, numărul 8, municipiul Constanţa, sau pe email: office@comprestutil.ro.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Cât de profitabile sunt hotelurile de patru și cinci stele de pe litoral

Tue Jun 14 , 2022
Litoralul românesc deține aproape 50% din capacitatea de cazare a României. Hotelurile funcționează în plin aproape două luni, multe din ele fiind închise în extrasezon. Sunt profitabile, în aceste condiții. O analiză realizată de Constanța 100% și ConstanțaFinanciara.ro arată că sunt. Cu o singură excepție, toate firmele analizate au fost […]
hoteluri mamaia litoral profit