Comuna Peștera va avea o grădiniță nouă

gradinita pestera
Marius Petre, primarul din Peștera, semnează contractul care prevede construirea unei grădinițe

Primarul comunei Peștera, Marius Petre, a semnat miercuri, la sediul Inspectoratului școlar județean Constanța, avizul educațional în vederea realizării proiectului „Construire grădiniță cu program normal, în sat Peștera, comuna Peștera, județul Constanța”.

Având o valoare totală de 1.484.086,48 lei, obiectivul de investiții va fi finanțat în cea mai mare parte de către Ministerul Educației Naționale, contribuția bugetului local fiind de 315.800,03 lei.

„Astfel, în cel mai scurt timp, și preșcolarii din Peștera vor putea beneficia de cele mai înalte standarde în desfășurarea actului educațional”, a precizat edilul.

Marius Petre este doctor în istorie, a fost profesor și mai apoi inspector școlar.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ședință de Consiliu Municipal Constanța. Ce proiecte sunt pe ordinea de zi

mie iul. 25 , 2018
Consiliul local al municipiului Constanţa este convocat în şedinţă ordinară, marți, 31 iulie 2018, ora 12.00. Iată care este ordinea de zi. Aprobarea procesului verbal al şedinţei ordinare a Consiliului local al municipiului Constanţa din data de 28.06.2018; Aprobarea procesului verbal al şedinţei de îndată a Consiliului local al municipiului […]
consiliul local constanta

V-ar putea interesa și: