Comunicat de presă finalizare lucrări aferente obiectivului de investiții „Modernizare infrastructură rutieră în orașul Ovidiu, cartierele Tineretului și Sat Vacanță, jud. Constanța”


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cristina Dumitrache: „Stabilitatea prețurilor a fost confirmată de Institutul Național de Statistică”

mie mart. 13 , 2024
Cristina Dumitrache, deputat PSD, a anunțat astăzi, pe pagina sa de Facebook, faptul că stabilitatea prețurilor a fost confirmată de Institutul Național de Statistică. Februarie a adus o inflație de 7,2%, stabilă față de ianuarie (7,4%) – un semnal că prețurile își găsesc echilibrul, a spus aceasta. Atunci când vorbim […]
Cristina Dumitrache

V-ar putea interesa și: