Comunicat de presă privind proiectul „DOTAREA CENTRELOR SOCIALE DIN CADRUL D.G.A.S.P.C. CONSTANȚA ÎN VEDEREA CONSOLIDĂRII CAPACITĂȚII DE GESTIONARE A CRIZEI SANITARE COVID-19”


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

O parte din Constanța a rămas fără căldură din cauza unei avarii

joi mart. 24 , 2022
Din cauza unei avarii apărută pe rețeaua de transport amplasată pe bd 1 Decembrie nr 1918 din Constanța, nu se poate asigura deocamdată energie termică pentru prepararea apei calde de consum și a încălzirii în zona ICIL. Echipele de intervenție ale Societății Termoficare Constanța au început lucrările de eliminare a avariei. […]

V-ar putea interesa și: