Concert caritabil pentru micuțul Marco, diagnosticat cu leucemie acută limfoblastică

Marco, fiul agentului principal de poliție penitenciară Petre Alexandru, angajat al Penitenciarului Constanța-Poarta Albă, trece prin momente cumplite.

În vârstă de nici trei ani, copilul a fost diagnosticat cu leucemie acută limfoblastică.

Având în vedere starea avansată a bolii, cât și faptul că în țară tratamentul nu este imediat iar şansele de recuperare sunt mici, singura soluție la momentul actual este tratamentul la un spital din Roma, Italia.

Atât tratamentul, investigațiile cât și deplasările se preconizează că pot dura cel puțin 10 luni, costurile acestora fiind foarte ridicate, depăşind posibilităţile financiare ale familiei.

Artiști, medici, societăți comerciale și oameni de rând din Năvodari vor să facă tot posibilul pentru ca Marco să reuşească să strângă suma de bani necesară pentru tratament și vor organiza astăzi un concert caritabil. Banii obținuți vor ajunge în contul lui Marco.

Cei ce doresc să doneze unor sume de bani în scopul sprijinului financiar al familiei, în conturile deschise:

  • LEI: RO67RZBR0000060024400604, deschis la Raiffeisen Bank (Titular: Petre Alexandru)
  • EURO: RO26RZBR0000060024403573, deschis la Raiffesen Bank (Titular: Petre Alexandru);
  • REVOLUT: RO32BREL0005529609520100 (Titular: Petre Alexandru 0758043999).

N-a mai putut să meargă

Buna ziua, eu sunt Marco sau…Mărcuț cum îmi zic ai mei. Atât eu cât și Dami (fratele meu) ne-am născut sănătoși datorită mamei noastre care a trecut prin momente grele în sarcină pentru a ne cunoaște azi, te iubim mamii!

Povestea mea începe undeva în luna noiembrie 2022 cînd mi-am rupt piciorușul, fiind nevoit să stau cu el în gips o lună, zis și făcut! Însă după scoaterea lui, am așteptat să alerg cum o făceam odată. N-am putut pentru că a început să mă doară spatele și nu știu de ce nimeni nu mă credea…. când mergeam la consult, toți spunându-mi că „n-are nimic…că se ridica el singur”.

Așa au trecut aproape trei luni, timp în care am încercat orice tip de recuperare iar eu… tot nu mergeam. Până când am fost îndrumat să-mi fac niște analize mai amănunțite, pe data de 02.03.2023.

Analize care s-au dovedit a fi…răspunsul durerilor mele cumplite, așadar pe 07.03.2023 după transferul meu la Bucureși, s-a constatat faptul ca am o „bubă” – leucemie acuta limfoblastică.

Eu nu știu nici acum ce-i aia, dar la câți litri au curs prin venele mele în ultimele zile…cred că distracția va lua o pauză în viața mea!

Dar…. am găsit o soluție, plec în Italia pentru a mă trata la un spital din Roma. Vă las mai jos câteva cifre și litere pentru a-i ajuta pe părinții mei să continue drumul.

Vă mulțumesc, al vostru, Mărcuț


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Un tânăr vlogger explică pe ce cheltuie de 20.000 de euro pe lună

sâm mart. 18 , 2023
Andrei Șelaru (22 de ani), vlogger, cântăreț și actor, cunoscut ca Selly, a declarat că are cheltuieli lunare cuprinse între 10.000 și 20.000 de euro. Invitat recent la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, aceasta a declarat: „Pe plan personal, excluzând cheltuieli de producție, costurile pe care le au […]

V-ar putea interesa și: