Concert Taxi la Doors Club

concert taxi doors club

Duminică, 23 februarie, la Doors Club, în Constanța (Str. Traian, nr. 68A), vei avea parte de o seară pe care nu o vei uita ușor… Trupa TAXI a pregătit constănțenilor un concert plin de energie, dar și de momente vesele.

De douăzeci de ani, trupa Taxi cântă despre probleme de cuplu – iubiri, despărțiri, doruri – chestiuni politice, viață socială. Oricare ar fi subiectul, abordarea este mereu originală, umorul și ironia devenind marca trupei.

Taxi a lansat multe videoclipuri și albume, dar spiritul trupei se reflectă cel mai bine în concerte, acolo unde trupa, dar și fiecare membru în parte, își manifestă liber personalitatea. La concertele Taxi lumea râde, dansează, se emoționează, cântă, simte bucuria pe care trupa o transmite. Foarte rar un concert se termină după primul bis.

Pretul unui bilet este 70 de lei. Biletele s-au pus în vânzare la sediul clubului.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Gropile se repară cu girofar

Tue Feb 18 , 2020
Gropile se repară cu girofar, în municipiul Constanța. Cinci autoturisme inscripționate cu autocolant și dotate cu girofar vor fi utilizate de inspectorii din cadrul SC Confort Urban SRL pentru a reduce timpul de intervenție din teren și pentru o mai bună monitorizare a lucrărilor edilitare, a anunțat Primăria Constanța. „SC […]