Concerte de neratat la OVIDIU SYMPHONY pe 27 iulie – intrare gratuită

Primăria orașului Ovidiu are plăcerea de a invita toți iubitorii de muzică la ediția a doua a evenimentului OVIDIU SYMPHONY, care va avea loc pe 27 iulie 2024. Evenimentul se va desfășura în locația istorică Castru Roman, situată în cartierul Ovidiu Sud, și promite o seară de neuitat cu intrare gratuită.

Invitații sunt așteptați între orele 18:00 și 18:30 pentru a lua parte la un spectacol muzical de excepție. Printre artiștii care vor urca pe scenă se numără Paula Seling, cunoscuta interpretă Ozana Barabancea alături de orchestra Lumini Sonore, și Orchestra și corul Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” din Constanța. Aceștia vor prezenta spectacolul Rock’n Opera sub conducerea dirijorului Tiberiu Dragoș Oprea, având soliști de renume precum Laura Eftemie, Mihaela Ionescu și mulți alții.

De asemenea, publicul va putea să se bucure de show-ul de dans și muzică Magic Swing, conceput de Gabriela Dobre și coregrafiat de Iulian Ghencea, prezentat de Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”. Printre soliștii acestui spectacol se numără Veronica Răceală, Raluca Databan și Octavian Minea, alături de un ansamblu talentat de dansatori.

Evenimentul se anunță a fi unul plin de emoție și energie, oferind o varietate de genuri muzicale și interpretări artistice care vor încânta publicul de toate vârstele. Nu ratați ocazia de a participa la o seară culturală de excepție în orașul Ovidiu.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Jurnaliștii străini, încântați de Constanța și Mamaia: „Ce poate un turist să-și dorească mai mult?”

mie iul. 10 , 2024
Patru zile pline de informații istorice, culturale, multă voie bună și programe de entertainment. Toate au fost ingredientele esențiale pe care OMD Mamaia Constanța le-a oferit în ultima săptămână atât partenerilor media străini, cât și tour-operatorilor prezenți pe litoralul românesc pentru a promova stațiunea Mamaia și orașul Constanța în străinătate, […]

V-ar putea interesa și: